Adwords advertisement

Adwords advertisement

LiveWall biedt expertise op het gebied van online marketing. Met behulp van duidelijke overzichten en analyses maken we AdWord-campagnes op maat.

Neem contact op

Display advertisement

Retargeting-campagnes zijn een goede manier om een sale te verzegelen. Door je merk of product binnen het blikveld van bezoekers en geïnteresseerden te houden, is de kans op conversie hoger. Mensen die al eens interesse toonden in je business, is de meest waardevolle doelgroep die er is. LiveWall biedt, met haar in-house designers en marketeers, het perfecte plaatje voor een geavanceerde retargeting-campagne binnen het display netwerk.

Youtube Pre-rolls

Ook de video-advertenties van Youtube worden aangestuurd met de AdWords client van Google. Deze video-advertenties en pre-rolls bieden de mogelijkheid om te targetten op specifieke doelgroepen, interesses en zoekwoorden verwant aan jouw product of service. Ons in-house videoteam werkt nauw samen met onze online marketeers: zo bieden we een totaalpakket voor Youtube pre-rolls en video-advertenties in het display netwerk.

Automatische advertenties

LiveWall maakt met behulp van Affectivity's dynamische video render-systemen, video-advertenties waarin jouw bericht of product de hoofdrol speelt. Wanneer een potentiële klant interesse toont in je dienst of service, bieden we de mogelijkheid om voor deze specifieke klant automatisch een video te genereren. Dit geeft hem of haar dat laatste duwtje in de rug voor een daadwerkelijke aankoop.

Gerelateerde cases

Onze diensten