Online marketing in de travel sector

De Travelbranche is de laatste jaren enorm veranderd. Reizigers boeken heel eenvoudig hun vakantie via een mobiele app en de functie van een reisbureau lijkt daarmee te komen vervallen. LiveWall speelt hier op in door de ontwikkeling van verschillende unieke applicaties om zowel de reiziger als de aanbieder het zo makkelijk mogelijk te maken.
LiveWall zorgt met een team van creatieve online specialisten voor de ontwikkeling van mobiele apps, Facebook campagnes, web applicaties, social media advertising en nog vele andere diensten. We hebben inmiddels een brede klantenkring ontwikkeld in diverse branches. In de Travelbranche werken we onder andere voor KLM, Cheap Tickets en Booking.com. Onze brede klantenkring bestaat uit uiteenlopende merken en organisaties met elk hun eigen identiteit. LiveWall ontwikkelt voor elke organisatie een uniek product wat volledig aansluit bij hun brand identity en doelgroep.

LiveWall ontwikkelt samen met de opdrachtgever unieke uitdagende cross channel en mobile first sales campagnes. Door een overtuigende campagneboodschap en een sterke call-to-action zijn er spraakmakende campagnes ontwikkeld.

Voor de Travelbranche heeft LiveWall uiteenlopende en unieke producten ontwikkeld: van een inspirerende smartwatchapplicatie voor KLM, tot een mobile first campagne tot een interactie tool voor een jaarlijkse meeting van Booking.com. Door de ruime ervaring in deze branche, kan LiveWall snel schakelen en samen met de opdrachtgever mooie resultaten behalen.