Online Sportmarketing

LiveWall heeft in de sport branche een brede klantenkring ontwikkeld. We hebben gewerkt voor onder andere FIFA, de Duitse Voetbalbond en de KNHB. Onze brede klantenkring bestaat uit uiteenlopende merken en organisaties met elk hun eigen identiteit. LiveWall ontwikkelt voor elke organisatie een uniek product wat volledig aansluit bij hun brand identity en doelgroep en doelstellingen.
LiveWall zorgt met een team van creatieve online specialisten voor de ontwikkeling van mobiele apps, Facebook campagnes, web applicaties, social media advertising en nog vele andere diensten. We hebben inmiddels een brede klantenkring ontwikkeld in diverse branches.

LiveWall heeft voor de Sport branche diverse producten ontwikkeld: van een warming-up platform ter voorkoming van blessures voor de KNHB tot een custom LiveWall voor de FIFA en de Amstel Gold Race. Waar het ene product een meer informatief doeleinde had, had het andere product meer een entertainende waarde. Gezamenlijk zetten we een strategie uit om het optimale uit de campagne te halen.

LiveWall creëert unieke interactie rondom je merk, bedrijf of evenement. We zijn gespecialiseerd in combinatie van online en off-line. Met een sterke combinatie van techniek en creativiteit kunnen we direct meedenken en het concept binnen no-time ontwikkelen. Door middel van krachtig uitgezette campagnes, draagt LiveWall bij aan de versterking van je sport merk of organisatie.