Interactieve events

LiveWall Group heeft zich de afgelopen jaren als event specialist gepositioneerd binnen de internationale evenementen sector. In samenwerking met merken, events, platenlabels en andere organisaties is LiveWall Group bij meer dan duizend events betrokken geweest.
Met een team van creatieve event specialisten verzorgt LiveWall Group niet enkel het concept, maar tevens de ontwikkeling van onder andere livestreams, social media content, videowalls, virtual reality campagnes, 360 graden aftermovies, RFID technologie, voting applicaties en andere interactieve tools. Onze event support specialisten zijn vervolgens verantwoordelijk voor de uitvoering van het concept.

Een van de kernwaarden binnen LiveWall Group is innovatie. Door continu bezig te zijn met de laatste event innovaties zoals drones, iBeacons, gamification en Oculus Rift kan LiveWall in samenwerking met de klant tot het beste concept komen.

Door onze natuurlijke interesse in innovatie hebben wij enkele interactieve producten voor events ontwikkeld, namelijk de LiveWall tool en PresentersWall. De LiveWall tool verzamelt en visualiseert alle social media berichten omtrent een event op schermen en wordt in meer dan 130 landen gebruikt. De PresentersWall wordt voornamelijk gebruikt tijdens presentaties bij grote congressen en events. Deze tool biedt toeschouwers de mogelijkheid om via een mobiele pagina snel en eenvoudig te reageren of stemmen op vragen tijdens een presentatie.