Online concepten in de entertainment industrie

Samen met verschillende toonaangevende organisaties uit de Entertainmentbranche, heeft LiveWall verschillende mobiele apps, Facebook campagnes, web applicaties, social media advertising en nog vele andere interactieve producten ontwikkeld.
LiveWall heeft een brede klantenkring ontwikkeld in diverse branches. In de Entertainmentbranche hebben we gewerkt met onder andere Endemol, Dancetour en 100%NL. Onze brede klantenkring bestaat uit uiteenlopende merken en organisaties met elk hun eigen identiteit. LiveWall ontwikkelt voor elke organisatie een uniek product wat volledig aansluit bij hun brand identity en doelgroep.

LiveWall heeft voor de Entertainmentbranche diverse producten ontwikkeld: van een online activatie campagne tot een streamingdienst tot een custom applicatie. Gezamenlijk zetten we een strategie uit om het optimale uit de campagne te halen.

De Entertainmentbranche leent zich er uitstekend voor om spraakmakende campagnes te ontwikkelen. LiveWall creëert samen met de opdrachtgever unieke interactie rondom merken, bedrijven of events. Door de sterke combinatie van techniek, creativiteit en in-house development, zijn we instaat direct mee te denken en binnen no-time een uniek concept of product te ontwikkelen.