E-learning apps

LiveWall is een ervaren partner in het ontwikkelen van e-learning toepassingen. Zowel binnen de educatiesector als binnen de corporate sector ontwikkelen we aantrekkelijke apps en programma's voor e-learning. Zo kunnen medewerkers op een speelse manier meer leren over het bedrijf.
Binnen elke sector is het opleiden en scholen van medewerkers een belangrijke taak. Voorheen gebeurde dit erg vaak door middel van offline trainingen en cursussen. Inmiddels gebeurt het trainen en opleiden van medewerkers steeds meer online door middel van e-learning portals.

E-learning platformen bieden een ideale locatie om medewerkers te scholen/trainen. Een e-learning platform kan sterk verschillen qua invulling. E-learning kan gericht zijn op product eigenschappen, sales training, kennis toetsing, enz. LiveWall faciliteert e-learning platformen van begin tot eind. Zo ontwikkelde LiveWall e-learning applicaties (Goodyear, Dunlop & TomTom), maar ook complete e-learning portals (Unilever). LiveWall denkt graag mee over het opzetten van de beste online opleiding modules.

Ook binnen het onderwijs is E-learning een belangrijk onderwerp van gesprek. De manier van onderwijs consumeren is stevig aan het veranderen. E-learning speelt hierbij een zeer voorname rol. LiveWall gelooft sterk in deze ontwikkeling binnen het onderwijs. Met het product PresentersWall stimuleert LiveWall de interactie in de college zalen. In de komende jaren krijgt de 'flip the classroom' evolutie steeds meer gestalte. Daarom heeft LiveWall speciaal voor het onderwijs een uniek enriched video platform ontwikkeld waarbij studenten vanaf elke locatie onderwijs kunnen volgen en toegang hebben tot verdiepend materiaal. Inmiddels werkt LiveWall samen met verschillende onderwijsinstellingen zoals Inholland, Erasmus University en de Universiteit van Amsterdam.