Online Marketingcampagnes voor consumentenmerken

LiveWall zorgt met een team van creatieve online specialisten voor de ontwikkeling van mobiele apps, Facebook campagnes, web applicaties, social media advertising en nog vele andere diensten.
We zijn trots op de klantenkring die we hebben opgebouwd in de diverse branches. In de Fast Moving Consumer Goods branche hebben we gewerkt met onder andere Unilever, SMITHS, BIC en Red Bull. Onze brede klantenkring bestaat uit uiteenlopende merken en organisaties met elk hun eigen identiteit. LiveWall ontwikkelt voor elke organisatie een uniek product wat volledig aansluit bij hun brand identity, doelgroep en doelstellingen.

LiveWall heeft voor de FMCG branche diverse producten ontwikkeld: van een wereldwijde E-Learning Portal en Couponactie tot een Social Dashboard op het hoofdkantoor van Red Bull Nederland. De verschillende campagnes werden ontwikkeld voor verschillende doeleinden. Waar de ene campagne moest leiden tot meer brand awareness, leidde de andere campagne tot meer brand engagement met de consument. Gezamenlijk zetten we een strategie uit om het optimale uit de campagne te halen.

LiveWall creëert unieke interactie rondom je merk, bedrijf of evenement. We zijn gespecialiseerd in combinatie van online en offline. Met een sterke combinatie van techniek en creativiteit kunnen we direct meedenken en het concept binnen no-time ontwikkelen. Ook is LiveWall steeds vaker betrokken bij de ontwikkeling van interne E-learning platforms. Via E-learning kunnen werknemers op een interactieve wijze meer kennis opdoen over het product of de organisatie. Neem hieronder een kijkje naar al onze cases.